Inspiration

 

Järvsö Konferens- energikick för jobbet!

I Järvsö finns oändliga möjligheter för upplevelser för alla sinnen! Järvsö är också en plats där vi har öppna landskap, många hälsingegårdar, (några till och med  på Unescos världsarvslista), fantastisk närproducerad mat, många fina restauranger och hotell, vandrarhem och stugor.   

Kort sagt har Järvsö allt som får oss att må bättre och bli glada, både hemma och på jobbet. En plats där man möts och utvecklas, endast tre timmar från Stockholm. Välkommen hit tillsammans med kollegorna!

 

Vi skräddarsyr alltid konferenserna efter kundens behov och önskemål. För att du ska få lite inspiration presenterar vi här några teman:

Friluftsliv
Friluftsliv

Njutningsfulla vandringar upp på bergstoppar och i skogen, miltals längdskidåkning i toppklass, paddling, turridning, långsfärdsskridskor och skoteråkning

press to zoom
Adrenalinkick
Adrenalinkick

Adrenalinsporter som downhillcykling, forspaddling och toppklass utförsåkning på skidor.

press to zoom
Naturupplevelser
Naturupplevelser

Möjlighet att besöka och mäktiga, orörda naturskogar och forsar, hissnande utsiktsplatser och andra häftiga platser där vi även kan förlägga delar av konferensen.

press to zoom
Avkoppling
Avkoppling

Avkoppling och återhämtning är viktigt för kreativitet under konferensen. Aktiv avkoppling kan vara yoga, promenader eller en tur på hästryggen medan passiv kan vara att sitta vid en lägereld se ut över en sjö medan någon spelar gitarr.

press to zoom