Om oss

Järvsö Konferens erbjuder aktiva, inspirerande konferenser och event till företag och grupper

Våra konferenser har inslag av natur, kultur, friluftsliv, vildmark, hälsa, träning och äventyr, och vi guidar er hela vägen från idé till genomförande.

Vår styrka är att vi kan Järvsö och Hälsingland  och kan guida er till unika platser, både stora och små guldkorn. 

Miljön är viktigt för oss och vår ambition är att erbjuda så hållbara konferenser som möjligt  allt från resan till Järvsö till den mat vi erbjuder.

Om Järvsö

Den genuina bygden med fantastiska upplevelser!

Järvsö är en ort i ständig utveckling och idag kan vi erbjuda aktiviteter i världsklass bland annat Järvsöbacken, Järvsö BergscykelPark och Järvzoo. Samtidigt värnar Vi om det genuina och den fantastiska natur,miljö och kultur som bydgen har. Vår ambition är att bli Sveriges första hållbara destination och just nu pågår ett viktigt arbete inom områdena social, ekologiskt och ekonomisk  hållbarhet.

Järvsö är en del av Hälsingland, ett landskap som sträcker sig från kust till berg, från hav och stränder till ren vildmark och stora skogar. Hälsingland har ett rikt kulturarv, bland annat världsarv genom de fina Hälsingegårdarna. 

Välkommen på en spännande konferens i Hälsingland och Järvsö!

Thomasprofil.png

Järvsö Konferens är:

Thomas Rosén, VD

Jag och min familj flyttade till Ljusdal och senare Järvsö från Stockholm 2010.

Det lugnare tempot och den fantastiska naturen var det som framförallt lockade oss hit. Jag har jobbat med försäljning inom olika branscher sedan många år tillbaka och att få fler att upptäcka Hälsingland, inte bara genom den  starka turistnäringen, är nu det jag vill jobba för.